Fotograf profesionist de nunta iasi, botez, sedinte foto de familie, sedinte foto copii, foto petreceri festive, serbari etc.

Portofoliu gasiti aici : http://www.panteaclaudiu.ro/

Invitatii profesionale de nunta:http://invitatiehandmade.wordpress.com/

Se Intampla Acum - Vaccinurile - Un plan diabolic de ucidere lenta in masa - 18 Ianuarie 2011

Intr-un articol anterior preluat de pe internet, atrageam atentia asupra a ce mancam, ce consumam doar pentru ca rafturile sunt pline, reclamele bine facute si gustul bun.
Atat... Acestea sunt azi, DIN PACATE criteriile dupa care multi dintre noi aleg sau nu sa consume un aliment.

Evident ca vor fi multe voci care vor zice ca noi, cei care incercam sa gandim putin inainte sa luam de bun tot ceea ce ni se serverste, suntem putin deplasati si inapoiati.

Cu toate acestea efectele distructive a multor lucruri de azi sunt vizibile, rasvizibile, si iar vizibile si doar o mica parte dintre noi cred si reusesc sa inteleaga ca ceva nu-i bun...

Si ca sa intaresc ideea ca azi sunt organizatii care incearca pe orice cale sa reduca populatia la scara larga (fie prin alimente ce contin tot felul de otravuri, fie prin produsele cosmetice cauzatoare de boli grave, fie printr-o campanie sustinuta de minti bolnave si suflete goale prin care sunt incurajate avorturile pe cale medicamentoasa, prin intermediul binecunoscutelor anticonceptionale, sau chirurgicala cand copilul nevinovat, fara nici o cale de aparare este pus in fata a trei persoane - mama, tata, medicul - ce hotarasc sa-i ia viata) mai aduc in fata tuturor celor care au urechi de auzit sa auda, ochi de vazut sa vada si vointa de a crede sa creada si sa se fereasca de toate mizeriile din sistemul social actual inca o situatie dramatica... cea a vaccinurilor:


SURSA: http://2012tehnicidesalvare.ro/forums/viewtopic.php?f=16&t=409

Dumnezeu sa ne fereasca de toti lupii imbracati in piele de oaie...
Mare atentie!...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu