Fotograf profesionist de nunta iasi, botez, sedinte foto de familie, sedinte foto copii, foto petreceri festive, serbari etc.

Portofoliu gasiti aici : http://www.panteaclaudiu.ro/

Invitatii profesionale de nunta:http://invitatiehandmade.wordpress.com/

Să fim cu luare aminte!

Centrul cultului ortodox este Sfânta Liturghie, slujba în care se realizează, intrarea noastră în Împărăţie, mai precis unirea tuturor în Biserică şi intrarea Bisericii în Împărăţia lui Dumnezeu. Sfântul Dionisie Areopagitul numeşte Sfânta Liturghie Taina Tainelor, deoarece ea încununează tot ceea ce s-a dat prin celelalte slujbe şi uneşte cel mai deplin pe fiecare credincios şi pe toţi în Dumnezeul cel Unul şi infinit în iubire desăvârşind comuniunea cu Dumnezeu.

Dacă atât de mare şi Sfântă este această Taină, oare nu se cuvine să-i acordăm cinstea cuvenită?
Adesea din păcate ne comportăm în timpul Sfintei Liturghii ca la o întrunire obişnuită în care venim când vrem, stăm cât vrem, ieşim când vrem, şi cel mai trist este că-i mai deranjăm, smintim, şi întristăm pe cei care se străduie cât decât să se roage în linişte.


Are acum diavolul o unealtă perfectă, telefonul cu care în momentele cele mai importante ale Sfintei Liturghii îi scoate pe oameni din Biserică, spre a lor pagubă sufletească şi a celorlalţi care nu mai sunt atenţi la rugăciune.

Să fim totuşi cu băgare de seamă şi pe cât posibil sa îndreptăm puţin câte puţin această problemă. Cred că poţi aloca 3 ore lui Hristos din viaţa ta şi fără telefon în Biserică.

Aş zice chiar, poate cu o notă de mare îndrăzneală, ca numai vrăjmaşul te sună duminica în timpul Sfintei Liturghii...


Imaginea poate fi copiată, listată şi afişată spre a mai trezi conştiintele acolo unde se poate!


Doamne ajută.

3 comentarii:

 1. Foarte adevarat continutul articolului. Din pacate, asa este si e trist. Dar sa dea Dumnezeu ca mintea omului sa fie mai luminata si mult mai curata. Doamne ajuta.

  RăspundețiȘtergere
 2. DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU,
  MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII!

  SA CREDEM!
  SA NE RUGAM NEINCETAT!
  SA NE BUCURAM NEINCETAT!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce privilegiu sa poti fi prezent la Sfanta Liturghie! M-am bucurat de fiecare data cand am ajuns la Biserica...acum, dupa aproape doua luni de lipsa...fiindca in preajma nu-i nici o biserica ortodoxa, pot sa spun ca MARE BINECUVANTARE este atunci cand poti ajunge la Sfanta Liturghie!
  Sa ne gandim la toti fratii si la toate surorile noastre care lucreaza departe de tara si sa ne rugam pentru fiecare in parte, BUNUL DUMNEZEU ii cunoaste pe toti, fie ca SFANTUL DUH sa ii calauzeasca si sa ii ajute sa poata intra in Sfanta Biserica si sa se roage!
  Multumesc BUNULUI ca am inregistrata Sfanta Liturghie, acatiste, conferinte ale maicutei Siluana...dar lipseste Sfanta Liturghie, spovedirea, impartasirea...PREZENTA DUHULUI SFANT!

  RăspundețiȘtergere