Fotograf profesionist de nunta iasi, botez, sedinte foto de familie, sedinte foto copii, foto petreceri festive, serbari etc.

Portofoliu gasiti aici : http://www.panteaclaudiu.ro/

Invitatii profesionale de nunta:http://invitatiehandmade.wordpress.com/

Dreptul la Viaţă

Iubirea greşit înteleasă, lipsa preocupării de informare, trăirea adesea doar la nivel de instinct şi plăcere, acceptarea ideii că sub semnul "iubirii" este permis şi bun orice, sunt doar câteva cauze ce duc la pierderea sensului vieţii, la nenorociri văzute sau mai puţin văzute ce-şi lasă o amprentă adâncă şi dureroasă în sufletul celor picaţi în această uriaşă plasă a înşelării.
Dumnezeu este dragoste şi viaţă. Cu alte cuvinte roadele iubirii adevărate pot fi viaţă, şi în nici un caz moarte. Prin acest simplu proces de conştiinţă fiecare îşi poate da uşor seama privind la roadele faptelor în ce stare se află,... în iubire, sau înafara ei adica în înselare...


ASCOR IAŞI, vine în sprijinul tinerilor prin activităţi diverse în cadrul departamentului "Dreptul la viaţă":


Înconjurat de prea multe griji, mereu în criză de timp, cu sănătatea şubredă şi cu programul dat peste cap, parcă nu mai ai putere nici să rezolvi obligaţiile personale, dar, inevitabil, afli despre o mare nedreptate care se petrece în jurul tău: avortul. Te gândeşti cu tristeţe că foarte mulţi copii nu se mai pot bucura de frumosul dar dat nouă de Dumnezeu: VIAŢA. Nu se pot bucura de razele soarelui, de privirea caldă a mamei, de joaca prin zăpada pufoasă, de zâmbetul gingaş al unor persoane dragi, nu au dreptul la iubire, fericire, libertate, la... viaţă.

Tinerii iresponsabili de astăzi se îndepărtează de adevăratul sentiment de iubire, înlocuindu-l cu satisfacerea poftelor trupeşti şi nu se mai gândesc la urmări. Acest lucru le schimbă mentalitatea într-una egoistă, pătimaşă, iar, când apare o sarcină nedorită, aleg cu uşurinţă calea avortului prin pilule sau chiuretaje, încearcand să-şi justifice fapta prin amăgirea că viaţa nu începe în momentul concepţiei, sau chiar dacă începe, nu sunt pregătiţi pentru o sarcină, nu au posibilităţi materiale, nu pot întrerupe studiile, nu vor să aibă un copil aşa de repede, pentru că a fost doar un „accident” şi propriul lor copil este condamnat, pe nedrept, la moarte.


Mai pe larg găsiti aici: DREPTUL LA VIATA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu